Delen via sociale media

Missie & Visie
Wat wij belangrijk vinden in de samenwerking? Wij zetten in op een samenwerking voor de lange termijn, wij staan open voor ideeën en mogelijkheden en waarderen feedback zeer. In alles wat wij doen proberen wij onze retail partners te ontzorgen door met hun mee te denken en hun zo goed mogelijk te ondersteunen. Wij willen namelijk dat onze retail partners zich kunnen focussen op hun kerntaken. Persoonlijke service vinden wij dan ook vanzelfsprekend. 

Qua productontwikkeling helpt ons onze focus op een specifieke doelgroep: de wandelaar en outdoor liefhebber. Door deze focus zijn wij in staat onze doelgroep op de voet te volgen en veranderingen in hun behoeften snel te zien en met de passende producten te reageren. In de productie werken wij samen met onze langjarige partners en leveranciers die hun kwaliteit bewezen hebben. Wij letten op goede arbeidsomstandigheden in de productie en werken samen met leveranciers die volgens de BSCI standaard werken.

Waar wij voor staan, hoe wij werken en wat onze droom is, hebben wij samengevat in onze missie en visie.

Missie
Wij zijn de betrouwbare partner voor retail en consument en voorzien hun van kwalitatieve en functionele wandelkleding tegen een eerlijke prijs.
Door het dragen van onze producten ervaart de wandelaar meer comfort waardoor hij nog meer kan genieten van zijn buitenactiviteiten. Met onze retailpartners gaan wij een lange termijn relatie aan die gebaseerd is op samenwerking, ontzorging en persoonlijke service.
Door te kiezen voor Life-Line investeren retail en consument in een Nederlands merk dat bijdraagt aan eerlijke en duurzame business. Samen gaan wij voor een gezonde toekomst!

Visie
De wandelaar kent ons als betrouwbaar, kwalitatief, en duurzaam merk dat functionele kleding biedt specifiek voor zijn sport.
Life-Line is marktleider binnen de wandelsport en onderscheidt zich van haar concurrentie door vernieuwend te zijn op duurzaamheid, wandel-functionaliteit en design.
Life-Line artikelen zijn breed verkrijgbaar bij outdoor specialisten in heel Europa zowel online als offline.